Sodyba · Uncategorized

“Sodai“ iš A. Savrasovo pirmosios knygos

“Obelų sodas – tai vyro širdis. Jame ji (širdis) pradeda gaminti išskirtinę energiją, būdingą tik vyrams. Obelų sodas jaunuoliui padeda tapti vyru, senolį paverčia jaunuoliu, o vyras jame niekada nesensta, ir Meilės Energija niekad jo čia neapleis. Obuolys – tai pirmasis vaisius, kuris užaugo rojaus sode, o obelis – pirmasis medis. Obuolius reikia valgyti. Kuomet žmogus susijaudinęs ar apimtas depresijos, žalias obuolys padeda subalansuoti jo energijas. Raudonas obuolys sušildo iš vidaus, kompensuoja saulės energijos trūkumą. Kartais jį tiesiog norisi laikyti rankose. Gerai, kai namuose pintinėje ant stalo guli įvairūs obuoliai – žali, raudoni, geltoni.

Antrasis medis – kriaušė. Tai moteriškoji širdis, tiksliau sakant, moters širdies giesmė. Moters energija kitokia. Ją galima palyginti su styga, kuri visuomet skamba. Todėl moteris gyvena emocijomis, o ne protu. Tokia energija jai yra būtina vaikų gimdymui. Ši energija padaro moterį ištverminga, padeda lengviau susitvarkyti su gyvenimo sunkumais. Kuo daugiau vaikų, tuo stipresnė būna moteris. Meilė, kurią ji atiduoda savo vaikams, sušildo pasaulį, o šis pasaulis saugo ją pačią. Į daugiavaikes motinas žiūrėkite su virpuliu ir meile, nes daugiavaikė motina – tai gyvenimo simbolis.
Pats kriaušės vaisius primena moters kūną, tarytum vandens lašas, pasirengęs nutrūkti ir prigirdyti viską, ant ko jis nukris.
Moteris turi gyventi su vyru. Atskira vyro energija ir atskira moters energija yra nevaisingos. Šios energijos drauge susilieja į vieną, kuri skleidžia Amžinybės garsą, nemirtingumą. Vyras ir moteris veržiasi vienas prie kito, nes taip yra sukurta Kūrėjo, kad gyvenimas niekada nesibaigtų.
Kriaušę nevertėtų laikyti ant stalo. Kai kyla noras, galima paimti ir suvalgyti. Gerai suvalgyti iš karto dvi, tris ir daugiau – didesnė nauda.

Vyšnių sodas pagal savo energijas – tai žmogaus galva ir viršutinė stuburo dalis. Stuburas – tai antena ir mąstymo tyrumas. Kuo sveikesnis stuburas, tuo tyresnės mintys. Vadinasi, vyšnia yra atsakinga už žmogaus mintis. Kuo tyresnės mintys (ketinimai), tuo švaresnė žmogaus energija.
Žmogui gerai būti žydinčiame vyšnių sode, nakvoti jame. Tačiau tik tuomet gerai, kuomet žmogus pats to nori. Vyšnia padeda spartinti minties greitį, teisingai užduoti klausimus kitiems ir sau pačiam. Vyšnia turi didžiausia energiją jai žydint ir kai vaisiai sunokę.
Jaunai porai (jaunuoliui ir panelei) per uogas ateina jų būsimų vaikų energija. Jauniesiems būnant vyšnių sode ir valgant jo vaisius, reikia kviesti į Žemę sūnų arba dukrą: tą, ką norima sukurti. Medžių energija padės pildytis norams. Toms poroms, kurios jau turi vaikų, sodas nepadės.

Slyvų sodas sąveikauja su žmogaus energijomis. Tai mentės, raktikauliai, stuburas iki klubų. Slyva sustiprina stuburo energiją, o juk stuburas – centrinė nervų sistema. Minčių greitis – žmogui labai svarbus, o slyva, kartu su vyšnia, sustiprina šią energiją.
Mintis užgimsta stubure. Žmogus negamina minties energijos, ji yra ateinanti. Būtent centrinė nervų sistema apdoroja ją ir perleidžia per save. Žmogaus mentalinis kūnas išleidžia mintį, o ne sukuria. Aplink stuburą visuomet sukasi daug minčių, tad, kuo sveikesnis stuburas bei jo nervinė sistema, tuo tyresnės mintys šviesaus žmogaus galvoje.
Sodo energija leidžia sustiprinti minties greitį, padeda stuburui, stiprina jį. Žmogus nešvaisto laiko blogų minčių apdorojimui. Jų tiesiog nėra. Mintys ateina tikslingos, būtent tokios, kurių siekia žmogus, ir tai taip pat veikia minties greitį. Todėl vaikams (moksleiviams) – labai svarbu būti šiame sode, ypatingai mokymosi metu. Kartais, jeigu yra noras, slyvų sode naudinga mankštintis – atlikti sukamuosius judesius rankomis ir liemeniu, o vyšnių sode – sukamuosius judesius galva.“

Bogdan Golubovski

Parašykite komentarą