Moteris · Uncategorized

Pripildyti save meile

(LT/RU)~~Pripildyti save meile – vienas iš svarbiausių aspektų. Jeigu moteris nepripildė meile savo širdies ir sielos, ji energetiškai yra silpna ir nieko negali suteikti vyrui. Dar baisiau, kad ji pradės siurbti energiją iš jo. Iš čia kyla vyro nesėkmės, bankrotai, ligos. Naudokitės visais įmanomais būdais, kad pripildytumėte savo „šulinį“ meile. Moteris – duodanti meilę, ji turi būti jos pilna. Rodykite meilę visais būdais ir bet kuriuo laiku – apkabinkite, bučiuokite savo mylimuosius, sakykite meilės žodžius pasauliui, žmonėms, savo daiktams. Saulei ir vėjui, lietui ir netgi savo liūdesiui, nes jis yra jūsų mokytojas. Bet kuri kova ir nepriėmimas moterį ištuština.

Ruslan Naruševič

**
Напитывать себя любовью – один из самых важных аспектов. Если женщина не наполнила свое сердце и душу любовью, она энергетически слаба. И ничего не может дать мужчине. Хуже того, она станет вампирить энергию у него. Отсюда – упадок мужчины, финансовый крах, болезни. Используйте любые техники, чтоб наполнить свой «колодец» любовью. Женщина – дающая любовь, она должна быть полна любовью. Выражайте любовь – в любой форме, в любое время. Обнимайте, целуйте любимых. Говорите слова любви миру, людям, своим вещам. Солнышку, весеннему ветерку, дождю и даже своей печали. Ибо она Ваш учитель. Любое неприятие и борьба опустошает женщину.

Руслан Нарушевич

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLaiminguMoteruPasaulis%2Fposts%2F1095488540518888%3A0&width=500

Parašykite komentarą