Moteris · Sutuoktinio paieška. Sužadėtuvės. Santykiai iki vestuvių · Uncategorized

PATARIMAI MOTERIMS

Norėtųsi perspėti moteris apie vieną svarbią aplinkybę, kuriant santykius po nutrūkusių ankstesnių. po išsiskyrimo su vyriškiu, anksčiau ar vėliau mūsų gyvenime atsiranda kiti. Ir čia yra daug niuansų.
Pirma, jeigu jūs nepraėjote išbandymo praeituose santykiuose, neišmokote to, ką privalėjote išmokti, neišsiugdėte būtinų savybių, tai sekantis partneris, anksčiau ar vėliau, pradės kartoti buvusio partnerio elgesio scenarijų.
Antra, jeigu jūs stengėtės pakeisti scenarijų, dirbote su savo savybėmis, tai sekantis vyriškis ateina kaip patikrinimas, demo – versija tikrų santykių. Ir jis tikrins jūsų naujų įgūdžių stiprumą. daugelis moterų skundžiasi, kad joms pakliūna tik “ožiai“, bet reikalas ne tame, kad aplink tik “ožiai“, mes paprasčiausiai neišlaikome santykiuose egzamino.
Pavyzdžiui: moteris gyveno su vyru, jis jos neaprūpindavo, ji viską tempė pati, o jis ją dar žemindavo (tipiškas scenarijus). Jai viskas atsibodo, ji supsichavo, ji nusprendė, kad verta geresnio ir išėjo iš jo. Po kažkiek laiko atsirado naujas vyriškis. Ir buvo lyg ir viskas gerai, normalūs santykiai, romantika. Ir kažkurią akimirką jis sako: “Brangioji, čia man truputį trūksta žieminėms padangoms, pridėk, prašau“.
Tai pirmasis mokomasis patikrinimo skambutis!
Visata švelniai kalba: “Na, mano brangioji, parodyk, kad tu jau išmokai neduoti vyrams pinigų ir palikti jų problemas spręsti jiems patiems! Aš juk taip atkakliai to mokiau tave praėjusiuose santykiuose… dabar tau viskas pasiseks, ir tu pasakysi – atleisk, brangusis, aš tau negaliu duoti pinigų, pati jau turiu planų..“
Ir jeigu moteris tikrai atsisako vyrui duoti pinigų, jai dar bus keletas patikrinimų tuose santykiuose, paprastai sudėtingesnių. Po to pereis į naują lygį. Ir tada tas vyras arba išeis, atlaisvindamas vietą kur kas labiau vertam, arba keisis ir pats taps jos vertas.
Jeigu moteris “susimauna“ ir duoda vyrui pinigų, tai ją vėl įsuka į tą patį ratą ir ji iš naujo turi išgyventi visas savo pamokas.
Po traumuojančių santykių nutraukimo mums visada duodamas patikrinimas. Prisiminkit tai.
Yra dar vienas svarbus momentas, liečiantis moters savigarbą ir santykius.
Tarkime, kad mergina dirbo su savimi, stiprino moterišką energiją, didino pamaldumo išteklius, kūrė sąlygas jos vertam vyrui pritraukti, dirbo su savigarba. Ir štai prasideda santykių kūrimo periodas.
Pirmą, kurį jai pasiunčia – kokį nors kvaišą, kuris niekad nesugebės įvertinti tokios moters. Kodėl? Visata tikrina jos savigarbos tvirtumą, kiek ji pasiruošusi kurti vertus santykius. Jeigu pasiruošusi, tai ji tam vyrui mandagiai pasakys: “Atleiskite, bet mums ne pakeliui.“
Vėliau atsiūs geresnį variantą, bet dar ne visai tokį, kuris iš tikrųjų sugebėtų suvokti tokios moters vertingumą. Ir protinga moteris, realiai suvokusi savo vertę, ramiai atsakys: “Didelis ačiū, bet man norėtųsi daugiau“ – todėl. kad ji suvokia savo lygį, jame nėra melagingo nuolankumo ir keliaklupsčiavimo.
Vėliau pasiunčia puikų variantą, vyrišką, atsakingą, jos išsivystymo ar dar aukštesnio, lygio, apsirūpinusį ir subrendusį psichiškai tokiai moteriai…bet vedusį!
Tai pats sunkiausias egzaminas, per kurį, gaila, daugelis moterų “susimauna“. Bet jeigu moteris tikrai gerai save paruošė, tai ji žino, kad jai duos tokį, kurio ji verta – ji pasakys šiam vyrui: “ Jūs labai simpatiškas, bet todėl, kad jūs turite žmoną, aš nenoriu kurti su jumis jokių santykių, tai prieštarauja mano taisyklėm. Dėkoju jums už bendravimą.“
Ir tik po visų tų patikrinimų ateina tas tikrasis. Su juo taip pat bus patikrinimų, bet tai jau kita istorija, kur kas džiaugsmingesnė.
Variacijų gali būti daug, čia tik pavyzdžiai. Bet reikalas tame. kad labai retai mums skirtas vyras ateina iškart, ypač jeigu mūsų labai dideli reikalavimai. kuo didesni reikalavimai, tuo daugiau patikrinimų ir santykių treniruočių.
Patikrinimai – tai labai gerai, mums parodomas mūsų brandos lygis, savivertė. Gaila, labai daug moterų metasi į pirmus santykius po išsiskyrimo ir po to turi išmokti labai daug pamokų.
Visiškai pasiruošusiai aukštesnio lygio santykiams moteriai gali ir neduoti patikrinimų visai. Todėl, kad Visata mato, jog tai tik laiko gaišinimas, nes moteris jau visiškai pasiruošusi.
Todėl perspėjimas visoms moterims: būkite atidžios naujuose santykiuose, atsekite pasikartojančias situacijas ir išmokite teisingai į jas reaguoti, remkitės praeities pamokomis.
Neskubėkite veržtis į pačius pirmus santykius, būkite supratingos, suvokite savo lygį.
Šaltinis: https://www.facebook.com/Menesiena.Burimai/photos/a.1632308756996023.1073741828.1632065640353668/1903855146508048/?type=3&theater

vk.com

 

Parašykite komentarą