Moteris · Sutuoktinio paieška. Sužadėtuvės. Santykiai iki vestuvių · Uncategorized

Kas traukia tikrus vyrus?

~Kas traukia tikrus vyrus? Kaip padaryti jiems įspūdį? Kaip sukelti susižavėjimą?

Jeigu manote, kad puikiai veiks ryškūs antakiai, dirbtinės blakstienos, raudonos lūpos, arba apnuogintas kūnas, klystate. Rimto vyro su rimtais ketinimais toks “kamufliažas“ nežavi.

Jūsų ilgi juodi, ar purvo spalvos nagai vyro pasąmonė traktuos kaip pavojų ir negyvybingumą. Antakiai – tai Jupiterio planetos požymis, ji yra guru, mokytojas. Labai palanku, kai stiprus Jupiteris dominuoja vyro horoskope. Labai ryškius, tamsius, akivaizdžiai nenatūralius antakius vyro pasąmonė priima kaip agresyvų norą dominuoti, mokyti jį. Jie nesuteikia moters veidui trapumo ir mergaitiškumo, kuris žavi vyrus.

Ryškios putlios lūpos – seksualumo rodiklis. Moteris pagal savo prigimtį jau yra žymiai seksualesnė už vyrą, nereikia to taip akivaizdžiai demonstruoti ir leisti suprasti vyrui, kad jums rūpi tik tam tikri santykiai. Juk tai netiesa? Juk jūs svajojate sutikti savo princą visam gyvenimui, o ne vienai nakčiai?

Dar viena panelių klaida, kai jos mano, kas sužavės vyrą tuo, kad puikiai moka atlikti tą patį, ką ir jis. Ypač vyriškuose sferose – pakeisti padangas, sutaisyti elektros lizdą, nešioti sunkumus, išmano radioelektroniką ir pan. Vyras galės ja didžiuotis!
Klystate. Vyras gimęs laimėti, ir, jeigu moteris viską sugeba pati – jai nereikia vyro. O vyrui – konkurento.

Tikrus vyrus traukia tai, ko jie neturi ir nemoka iš prigimties: moters figūra – platūs klubai, ilgi plaukai, moteriškas balsas, manieros. Aprangoje – ilgi sijonai, nėriniai, spalvų gama, gėlės. Veikloje – pagarba ir žavesys jo protu, moteriškų sferų (kur vyras nesusigaudo) išmanymas. Vyrus traukia moters emocionalumas ir natūrali nuotaikų kaita.

Vyrus žavi moterų bejėgiškumas, silpnumas. Vyras nori jaustis reikalingu ne tik lovoje, bet ir buityje. Ar mokate tai jam akivaizdžiai parodyti, ar pasakyti? Taip, kad jo pasąmonė suprastų – ji yra kitokia, o tai labai paslaptinga. Ji mane papildo, ji su manimi nekonkuruoja, aš jai esu reikalingas, ji be manęs prapuls, noriu ja rūpintis visą gyvenimą!

Su meile, Natalja Balinskaja

Parašykite komentarą