Moteris · Uncategorized

Moteris. Bandėte tiesiog mylėti?

Masės psichologų patars jums, kaip suvilioti, suvystyti, ištekėti ar kitaip „prisijaukinti“ vyrą, kitaip sakant – jį „įsigyti“. Moterys tampa medžiotojomis, o apie tikrąjį vyro ir moters pašaukimą visi pamiršom. Tūkstantmečiais vyras buvo medžiotojas, o moteris – grobis ir šeimos židinio kurstytoja. Tiesiog tokia abiejų lyčių paskirtis.

Taigi, pirmiausia moteris turi išmokti būti grobiu. Išsivalykit. Ir pradėkit nuo vidaus. Šiukšlyne juk niekas nieko nesėja, tiesa?
Kitaip apibūdinsiu – moteris – žemė, kuri duoda vaisius, o vyras – sėjėjas. Taigi, Ji turėtų būti dirva, duodanti derlių, santykiuose – duodanti pusė. Na, taip jau gamta sutvėrė. Ir ji visada duodanti pusė, juk net gyvybei formą suteikia Ji. Suteikdama šilumą, rūpestį, šiltus namus, vaikus, Ji sukuria vyrui pamatus, ant kurių tvirtai stovėdamas jis rūpinasi visa šeima – neša maistą, ir rūpinasi visais kitais resursais Moteriai, bei vaikams. Ką pasėsi – tą ir pjausi, sakysit Jūs.. Bet dirva yra pradžia, ir nuo sėklos pradžia nepriklauso, dykumoje net geriausia sėkla neužaugs..

Kaip tapti tokia moterimi? Tiesiog išmokti mylėti. Taip, išmokti. Kiekvienoje moteryje yra tas dirvos pradas, tik šiuolaikinėj visuomenėj jis stipriai sugniuždytas vartotojiškumo, neteisingo auklėjimo. Išsivalykit. Ir pradėkit nuo vidaus. Šiukšlyne juk niekas nieko nesėja, tiesa? Tiesiog – tai kvaila. Reikia sukurti viduje tai, ką galėtumėte duot. O tuo pačiu – priimt. Ir koks gi vyras ims „sėti“ ten, kur gausybė „šiukšlių“ – nuo skausmo, suteikto senelio, tėvo, buvusio draugo/vyro, neigiamos draugių patirties, žurnalų antraščių..

Jūs, moterys, viso ko pradžia, dieviškos būtybės, sutvertos kurti, suteikti gyvybę viskam, kas Jus supa. Deja, moterys mokosi ko tik nori, tik ne mylėti. Net mergaitės nuo mažens klausinėja „Kuo tu norėtum būti?“. Juk ji gimė MOTERIMI – duoti, mylėti, ir būti MYLIMA. Ir tokiai moteriai atiteks stipriausias, dėmesingiausias, dosniausias ir geriausias. O kaip išmokyti mergaitę mylėti? To gali išmokyti tik mama, ir senelė. Niekas daugiau.
Rasa Venckute

Parašykite komentarą