Charakterio lavinimas · Uncategorized

NESISAVINK SVETIMO TURTO (NEVOK)

Labai svarbus principas. Jis leidžia su visata, pasauliu būti tokiame santykyje, kad visata, pasaulis VISADA aprūpins tave viskuo tau būtiniausiu. Ji tave maitins, pagirdys, aprengs, duos viską, ko reikia. Tai pasiekiama praktikuojant nesisavinimą svetimo turto.
Norint rasti tokią harmoniją ir būti gyva/sveika ląstele, kurią organizmas visuomet palaiko – reikia laikytis 4 atsargumo priemonių:
1. NEIMK SVETIMO. Matai sportbačius. Jie tau patiko ir tu pasiimi. Buvo svetimi – tapo mano. Šaunu? Šaunu! Tačiau tu į smulkmeną išmainei kažką labai didelio. Kartu su tuo ateina baimė, kai tokiu būdu rūpiniesi savo pragyvenimu, ir tavo saugumas, finansai labai nestabilūs. Vengiam vagysčių.
2. Yra netiesioginė vagystė. Ji vyksta proto lygmenyje. Pažiūrėjau į sportbačius ir galvoju “Gražūs sportbačiai“, bet paimti bijau ir nepaėmiau. Bet prote tu jau juos paėmei. Harmonijai pakenkta, išėjai iš visatai priimtinų santykių ir kurį laiką tau reiks vėl atstatinėti tinkamus santykius. Reabilituoti save prieš visatą.
3. Atiduoti tai, kas priklauso. Pasikviečiau specialistą, jis įdėjo name langus. Sutarėm už 15 000, o aš jam daviau tik 10 000. Faktiškai aš iš jo pavogiau 5 000. Važiuoji autobusu, jis pilnas, konduktorius toli, negali iki tavęs prieiti. Tau reikia išlipti, įlipti per kitas duris ir susimokėti. Kai kuriems tai savaime suprantama, o kai kuriems – ne. Jei imi skolon – atiduodi. Tai savaime suprantama.
4. Pelnas, kurį gauname, nepilnai priklauso mums. Kokia tai dalis pelno turi būti nukreipta kitų asmenų gerovei. Pelną leisti ne tik savo gerovei, savo mažos šeimos gerovei, bet ir kitų žmonių gerovei. Skirtingose tradicijose skirtingą dalį skatina skirti, bet visur apie tai kalbama. Minimum 2% jums reikėtų atiduoti kitų žmonių gerovei. Kas nori gali daugiau, gali mažiau, bet skirti. Aš uždirbu daug – man gerai ir visiems gerai. Uždirbu dar daugiau – dar labiau man gerai ir visiems dar geriau. Aš ne dėl savęs, aš – dėl visų. Jaučiate daugiau meilės, daugiau harmonijos atsiranda. Ieškokite tokių dalykų, kurie jus įkvepia, skirkite pinigus švietimui, fizinei pagalbai, kitų apsaugai ir panašiai.
Venkite (халявы) dykai (nemokamai) ką nors gauti. Tai vyksta tuomet, kai žmogus savo naštą perkelia ant kito pečių. Važiuojame mašina į kalnus. Visi susimokėjo, o “aš neturiu pinigų“. Ir toks žmogus visada stengiasi kaip nors išsisukti kitų sąskaita. Tai pažeidimas. Rodos tokia smulkmena ir tokie žmonės skundžiasi “Aš taip darau, nes neturiu pinigų“. Priešingai – tu neturi pinigų, nes taip darai. Dėl smulkmenų nepraraskime visatos palaikymo.

Labai svarbu mentaliniame lygmenyje (mintyse) apie tokius dalykus negalvoti, net neplanuoti, kad neparemsiu ko nors, kad kažkur praslinksiu kitų sąskaita.
Kai laikaisi šių atsargumo priemonių – gimsta meilė tarp tavęs ir pasaulio ir pasaulis, kaip patį patį mylimiausią tave palaiko. Viskuo būsi aprūpintas.
Praktikuokite tai, būkite atidūs su savo pinigais, su kito pinigais, būkite maksimaliai sąžiningi, skaidrūs. Ir stebėkite kaip keičiasi gyvenimas, kaip pradeda vykti ypatingi stebuklai.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fonute.navickiene%2Fposts%2F1088561094549816&width=500

Parašykite komentarą